Proiectare Retele Hidroedilitare

Proiectare Retele Hidroedilitare

Desfăşurarea în bune condiţii a vieţii şi a activităţilor din cadrul colectivităţilor umane presupune existenţa, concomitent cu spaţiile de locuit şi de desfăşurare a diverselor activităţi, a obiectelor de infrastructură tehnico-edilitară. Funcţionarea bună a infrastructurii determină gradul de civilizaţie, confort, sănătate publică şi de protecţie a mediului înconjurător.

Totodată, infrastructura tehnico-edilitară joacă un rol strategic în dezvoltarea economiei, iar crearea unui registru, ce va permite înregistrarea obiectelor de infrastructură tehnico-edilitară şi a drepturilor asupra acestora, va favoriza dezvoltarea economiei naţionale şi implementarea programelor de dezvoltare în domeniul respectiv.

Astfel, in contextul nevoii accentuate de infrastructura durabila si moderna, echipa AD MEP ENGINEERING, va ofera solutii integrate in care elementele cheie sunt atentia la detalii, optimizarea proceselor si grija pentru mediul inconjurator.

Obiectul activității noastre constă în elaborarea documentaţiilor tehnice pentru toate fazele de proiectare – Studii de Prefezabilitate şi de Fezabilitate, Proiect Tehnic, Detalii de Execuţie, pentru extinderi şi/sau înlocuiri sisteme de reţele de alimentare cu apă, canalizare apa uzata menajera, canalizare apa pluviala si constructii anexe  precum și documentatii in vederea obtinerii avizelor conform certificatului de urbanism.

Proiectare Retele Hidroedilitare

Experienta

Am reusit sa dobandim o experienta care ne permite sa realizam proiecte corecte de o calitate superioara intr-un timp scurt de proiectare.

Livrare La Timp

Cunostintele noastre in procesul de proiectare asigurare spectarea graficului de proiectare si a termenelor de predare.

Solutii Creative

Solutiile noastre creative in procesul de proiectare creeaza valoare proiectelor si ii ajuta pe clientii nostri sa isi atinga obiectivele.

Aveti nevoie de servicii de proiectare profesionale?

Contacteaza-ne acum!